Bio/Zoo Information tilbyder foredrag med Michael O. Jørgensen indenfor rejser, naturbevarelse, zoologiske haver og dyrehold. Foredragene holdes overalt i Danmark og Sverige.

 

Eventyrlige foredrag med Michael O. Jørgensen 

 

Eventyr under huden foredrag

Eventyr under huden

Finurlige oplevelser i naturens brændpunkter rundt om i verden. Eventyr, drama blandt vilde dyr i Afrika, Sydamerika, Canada, Indonesien mfl.

Michael O. Jørgensen har rejst det meste af sit voksne liv, både som almindelig rejsende men også som konsulent, underviser og rejseleder. Med en dyrepasser og zoo teknikeruddannelse i rygsækken er naturbevarelse og den vilde natur naturligvis et af omdrejningspunkterne i Michael foretrukne oplevelser. Men også de mange forskellig artede kulturer som bebor de forskellige lande og områder, har givet store oplevelser gennem årene.

Møder med sure elefanter, sultne rovdyr, nærkontakt til fods med isbjørne, komodovaraner, elefanter, chimpanser, gorillaer og hvaler m.fl

94697819 10158228351008928 6477285937679171584 o

Afrikas dyr og mennesker

Det mørke kontinents mangfoldighed af dyreliv og mennesker har lige fra de tidlige opdagelses rejsende og missionærer skabt forundring og betagelse. Kontinentet indeholder store forskelligheder indenfor geografi, biologi og kultur.

Den store gravsænkning som skærer sig igennem dele af kontinentet, Nilen, Bjergkæder, vulkaner, savanner, regnskove, farverige stammer.

Kontinentet regnes for at have været centrum for menneskets udvikling, hvilket er årsagen til at det ofte kaldes menneskehedens vugge, vore allerførste forfædre udsprang formentligt i Afrika, ligesom vores allernærmeste slægtning chimpansen og bonoboen lever i regnskovene i Afrika.

Vi rejser igennem dele af navnlig det østlige og sydlige Afrika og ser på økosystemer og dets dyreliv, desuden besøger vi de mennesker som lever i eller af naturen.

Afrika er som store dele af verden i dag presset af ubæredygtig udnyttelse af natur ressourcer, stor befolkningstilvækst m.v.

Foredragsholderen har rejst i Afrika i mere end 36 år og har de sidste 31 år arbejdet som konsulent og rejseleder flere steder i Afrika.

Dyreliv, kultur, geografi og naturbevarelse.

Min drøm - med en dyrepasser uddannelse i rygsækken.

Michael har siden barnsben drømt om at arbejde med dyr og natur. En stor interesse og gå på mod, samt en rækker heldige foranstaltninger første Michaels drøm til virkelighed. I en alder af 15 år blev han formand for natur og Ungdoms lokal afdeling på Amager. Og i sarten af 80érne blev han  den første i Danmark som blev uddannet dyrepasser. En nærmet anmassende korrespondance med den engelske forfatter Gerald Durrell førte han på kursus og senere efteruddannelse på Engelske ø Jersey.  Han har rejst i mere end 66 lande og arbejdet i zoologiske, med naturbevarelses projekter samt som rejseleder flere  steder i verden. Han har arbejdet med dyr og børn, som faglærer, zoofaglig konsulent, dyrepasser, souschef, naturvejleder, rejseleder og fotograf m.v. Arbejdet med radio og TV.  Har ud over at holde dyr privat siden barndommen arbejdet professionelt med dyr inden for kæledyr, landbruget, forsøgsdyr og zoologiske haver.

Foredraget inspirerer og åbner vinduet til et have af oplevelser og muligheder .

 

Praktiske oplysninger

Priser: Kontakt for mig for tilbud. +45 3136 0080 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Varighed: 2  timer.

Tilhørere: fra 10 til 100. Ved større antal indhent tilbud.

Udstyrs krav: Lærred, projektor og evt. lydanlæg.

Medbringer selv: pc, projektor. og evt. lydanlæg

Foredragsform: Foredragene indeholder billeder, lyd og forskellige relevante effekter som f. eks kranier og etnografika etc.

Målgruppe: Foredragene kan tilpasses forskellige målgrupper. Desuden kan oplevelses- og sanseborde, samt workshops tilkøbes.

Bestilling af foredrag ved henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.